Čarovanie s kryštálikmi

          Zvedavosť núti človeka pátrať po informáciách, skúmať ich, hľadať zaujímavosti. U nás to nebolo inak. Stále sme hľadali nové spôsoby a druhy látok, ktoré by sme mohli aplikovať na výrobu kabeliek. Na SASHE (ak nepoznáte - stránka s handmade výrobkami) sme narazili na LUCIArt a doslova nám padla sánka, pretože sme videli niečo, čo ešte nikdy predtým. Nádherné farebné obrazce kryštálikov rôznych chemikálií a liekov odfotené pod polarizačným mikroskopom. Autorka týchto diel je chemička, takže sa vyznala v tom, ktoré látky kryštalizujú, už pred začatím výroby. Splnením svojho sna, tvoriť, nám všetkým ukázala krásy, ktoré by sme voľným okom nikdy nevideli.
Pre nás to bola vidina skutočne originálnej spolupráce a preto sme dlho neváhali, objednali látky, na ktorých boli fotografie vytlačené a pustili sa do výroby. :)

Tu je výsledok:







Asi by Vás nenapadlo, že na kabelkách ↑ a ↓ sú fotografie aspirínu, však?





Novinka - nádherná sukňa :-)


Dúfame, že obrazce od LUCIArt Vás zaujali tak, ako aj nás a taktiež Vás presvedčili o tom,že aj na prvý pohľad nezaujímavé veci môžu v konečnom dôsledku vytvoriť niečo krásne, čo má pre nás veľkú hodnotu, stačí sa na ne pozerať z toho správneho uhla. Preto ak máte svoje sny, nevzdávajte sa ich, my Vám budeme držať palce a budeme tiež radi, ak sa s nami o ne podelíte. Tešíme sa na Vaše komentáre!

Váš REMIX

Komentáre

  1. Krásne kabelky :) ja vždy pre svoju ženu kupujem kabelky tu : https://www.damskakabelka.sk/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Obľúbené príspevky